Αντλία Θερμότητας

Η αντλία θερμότητας αποτελεί έναν σύγχρονο τρόπο θέρμανσης και ψύξης με υψηλή ενεργειακή αποδοτικότητα, άρα και χαμηλότερο κόστος χρήσης.


Στην Gaspipe, αναλαμβάνουμε την προμήθεια και την εγκατάσταση αντλιών θερμότητας σε νέα ή υφιστάμενα διαμερίσματα, είτε αυτό αφορά τροποποίηση του υπάρχοντος δικτύου θέρμανσης για αυτονόμηση του διαμερίσματός σας από την κεντρική θέρμανση, είτε νέα εγκατάσταση μονοσωλήνιας θέρμανσης, ενδοδαπέδιας θέρμανσης, νέων θερμαντικών σωμάτων, fan coils (για θέρμανση και ψύξη) καθώς και οποιαδήποτε άλλης λύσης εξοικονόμησης ενέργειας.

Αναλαμβάνουμε ολόκληρη τη διαδικασία της εγκατάστασης και της ρύθμισης-εκκίνησης της αντλίας θερμότητας και παραδίδουμε το έργο σε πλήρη λειτουργία, με απόλυτη συνέπεια και πλήρη επικοινωνία κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, αλλά και μετά την ολοκλήρωσή της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουμε τεράστια εμπειρία στις εγκαταστάσεις ιδιωτικών έργων με πάρα πολλές εγκαταστάσεις παραδομένες σε πλήρη λειτουργία και απολύτως ασφαλείς σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής.