Φυσικό Αέριο

Δραστηριοποιείται στο χώρο των εσωτερικών εγκαταστάσεων φυσικού αερίου από την πρώτη στιγμή της έλευσης του φυσικού αερίου στην Αττική. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ο αριθμός της άδειας φυσικού αερίου που κατέχουμε είναι το Νο 3.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε στα έργα που κατασκευάζουμε είναι πιστοποιημένα για φυσικό αέριο, ενώ παράλληλα ελέγχονται και από εμάς για την σωστή τήρηση των προδιαγραφών του έργου.
 

Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εγκατάσταση φυσικού αερίου που να αφορά:

•    Εγκαταστάσεις νεόδμητων οικοδομών.

•    Επαγγελματικές εγκαταστάσεις (φούρνοι, εστιατόρια, ψητοπωλεία, βιοτεχνίες κλπ.).

•    Εγκαταστάσεις ιδιωτών (επίτοιχος λέβητας αερίου για θέρμανση και ζεστό νερό).

•    Εγκαταστάσεις πολυκατοικιών (Αντικατάσταση καυστήρα πετρελαίου με καυστήρα αερίου).

•    Εγκαταστάσεις υγραερίου LPG.

•    Εγκατάσταση κλιματισμού με φυσικό αέριο.

•    Τοποθέτηση ανοξείδωτων καπνοδόχων/Αντικατάσταση παλαιών

Αναλαμβάνουμε ολόκληρη την διαδικασία για λογαριασμό σας, είτε αυτό αφορά την αποκοπή σας από την ήδη υπάρχουσα κεντρική θέρμανση της πολυκατοικίας είτε μία εντελώς νέα εγκατάσταση φυσικού αερίου και θέρμανσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουμε τεράστια εμπειρία στις εγκαταστάσεις ιδιωτικών έργων με πάρα πολλές εγκαταστάσεις παραδομένες σε πλήρη λειτουργία και απολύτως ασφαλείς σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής. Οι αυστηροί κανονισμοί και η τήρηση των διαδικασιών που ορίζει η Ε.Δ.Α. ανεβάζουν πολύ ψηλά τον πήχη της ασφάλειας των εγκαταστάσεων.
 

Έχουμε την τεχνογνωσία και την θέληση να κατασκευάσουμε άριστα την εγκατάστασή που σας ενδιαφέρει, με πνεύμα συνεργασίας, με απόλυτη συνέπεια και σε λογικές τιμές
Επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας  την φόρμα επικοινωνίας , τηλεφωνώντας στo τηλέφωνo 210 2470870 ή μέσω e-mail στο info@gaspipe.gr και εμείς, αφού επισκεφτούμε τον χώρο που σας ενδιαφέρει, θα σας παραδώσουμε άμεσα την οικονομική προσφορά μας για την εγκατάστασή σας, χωρίς καμία επιβάρυνση για εσάς.