Κατηγορίες

Υγραέριο LPG

 

Η εταιρεία Gaspipe αναλαμβάνει εγκαταστάσεις υγραερίου σε οικίες και καταστήματα και βιοτεχνίες ή βιομηχανίες εντός του λεκανοπεδίου Αττικής.


Όσον αφορά τις οικίες και τα καταστήματα το υγραέριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο μαγείρεμα, την κεντρική θέρμανση, την παροχή ζεστού νερού , το τζάκι και γενικότερα έχει τις ίδιες χρήσεις με το φυσικό αέριο. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι εάν έχετε μία εγκατάσταση με συσκευές υγραερίου μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε σε περίπτωση που η περιοχή σας ενταχθεί στο δίκτυο φυσικού αερίου. Όσον αφορά τη χρήση στην βιομηχανία το υγραέριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για την θέρμανση μεγάλων βιομηχανικών χώρων όσο και για την παραγωγή θερμότητας σε φούρνους λέβητες και κλιβάνους.

Ωστόσο θέλει ιδιαίτερη προσοχή γιατί είναι βαρύτερο από τον αέρα με αποτέλεσμα σε περίπτωση διαρροής να κατακάθεται κοντά στο έδαφος και να συγκεντρώνεται στις χαμηλότερες περιοχές καθιστώντας δυσκολότερη τη διασπορά του και αυξάνοντας την επικινδυνότητά του. Συνεπώς το υγραέριο δεν πρέπει ποτέ να αποθηκεύεται ή να χρησιμοποιείται  σε υπόγειους χώρους.

Έχουμε την τεχνογνωσία και την θέληση να κατασκευάσουμε άριστα την εγκατάστασή σας με πνεύμα συνεργασίας, με απόλυτη συνέπεια και σε λογικές τιμές. Επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας  την φόρμα επικοινωνίας, μέσω e-mail στο info@gaspipe.gr και στο τηλέφωνο 2102470870 και εμείς, αφού επισκεφτούμε τον χώρο που σας ενδιαφέρει, θα σας παραδώσουμε άμεσα την οικονομική προσφορά μας για την εγκατάστασή σας, χωρίς καμία επιβάρυνση για εσάς.

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υγραέριο LPG