Κατηγορίες

Ενδοδαπέδια Θέρμανση

Η εταιρία Gaspipe ειδικεύεται στην μελέτη και κατασκευή της ενδοδαπέδιας θέρμανσης, ενός τρόπου θέρμανσης με πολλά πλεονεκτήματα.Η ενδοδαπέδια θέρμανση χρησιμοποιεί σαν μέσο θέρμανσης το ίδιο το δάπεδο κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την απόλυτη ελευθερία χώρου μέσα στο σπίτι μας, αφού δεν χρειαζόμαστε σώματα καλοριφέρ. Έχει ομοιόμορφη οριζόντια κατανομή της θερμότητας από το δάπεδο προς τα πάνω και ενδείκνυται και για χώρους με πολύ μεγάλο ύψος οροφής. 

Λειτουργεί με νερό χαμηλής θερμοκρασίας ( 30-45 οC) και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την μεγάλη οικονομία καυσίμου καθώς και την παράταση ζωής του λέβητα και του καυστήρα. Επειδή η θέρμανση του χώρου πραγματοποιείται με ακτινοβολία από το δάπεδο προσδίδει στο σώμα μια αίσθηση θαλπωρής αφού ζεσταίνει πρώτα τα πόδια και στην συνέχεια το υπόλοιπο σώμα. Παράλληλα λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών δεν έχουμε μαυρίσματα στους τοίχους και τις κουρτίνες, ενώ δεν δημιουργούνται ρεύματα αέρα, οπότε δεν μεταφέρονται σωματίδια και μικρόβια με αποτέλεσμα ένα υγιεινότερο περιβάλλον. Μπορεί να συνδυαστεί με όλους του υπόλοιπους τρόπους θέρμανσης δηλαδή στο ίδιο κτίριο μπορούμε να έχουμε ένα τμήμα με ενδοδαπέδια θέρμανση, ένα άλλο τμήμα με μονοσωλήνια ή κλασσική θέρμανση ενώ παράλληλα μπορούμε να έχουμε και ζεστό νερό χρήσης.


Ακόμη μπορεί να συνδυαστεί με ηλιακά συστήματα, αντλίες θερμότητας και γεωθερμικές πηγές. Επίσης το ίδιο δίκτυο σωληνώσεων μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για δροσισμό.


 

Συνοπτικά τα πλεονεκτήματα της ενδοδαπέδιας θέρμανσης είναι:

 

•    Απόλυτη ελευθερία στην διαμόρφωση των χώρων

•    Ομοιόμορφη κατανομή της θέρμανσης στο χώρο

•    Αίσθηση θαλπωρής

•    Υγιεινό περιβάλλον

•    Οικονομία καυσίμων

•    Αύξηση χρόνου ζωής λέβητα και καυστήρα

•    Συνδυασμός με ήπιες μορφές ενέργειας
Έχουμε την τεχνογνωσία και την θέληση να κατασκευάσουμε άριστα την εγκατάστασή σας με πνεύμα συνεργασίας, με απόλυτη συνέπεια και σε λογικές τιμές. Επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας  την φόρμα επικοινωνίας, μέσω e-mail στο info@gaspipe.gr και στο τηλέφωνο 2102470870 και εμείς, αφού επισκεφτούμε τον χώρο που σας ενδιαφέρει, θα σας παραδώσουμε άμεσα την οικονομική προσφορά μας για την εγκατάστασή σας, χωρίς καμία επιβάρυνση για εσάς.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Ενδοδαπέδια Θέρμανση