Κατηγορίες

Ηλιακοί θερμοσίφωνες

Στην GasPipe θα μπορείτε να εξαργυρώσετε επιταγές (voucher) για το πρόγραμμα Ανακυκλώνω - Αλλάζω Θερμοσίφωνα! Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

Η εταιρεία Gaspipe αναλαμβάνει την μελέτη και κατασκευή οποιασδήποτε εγκατάστασης και τοποθέτησης ηλιακών θερμοσιφώνων, με ποιοτικά χαρακτηριστικά, εγγυημένη εργασία από έμπειρο προσωπικό και πιστοποιημένα υλικά.


Συνεργαζόμαστε με πάρα πολλές εταιρείες παραγωγής ηλιακών θερμοσιφώνων και έτσι έχουμε την δυνατότητα να σας προσφέρουμε τοποθετημένο και με μεγάλες ευκολίες πληρωμής τον ηλιακό θερμοσίφωνα που προτιμάτε, σε όποια ποιότητα και μέγεθος εσείς επιλέξετε, όπως γαλβανιζέ, glass, ανοξείδωτο ή χάλκινο, ανοικτού ή κλειστού κυκλώματος, με άθραυστα κρύσταλλα, επιλεκτικούς συλλέκτες ή όχι, τύπου compact ή κλασσικούς, διπλής ή τριπλής ενέργειας και γενικά ότι τραβάει η ψυχή σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 

•Εγκατάσταση νέων ηλιακών θερμοσιφώνων

•Εγκατάσταση νέων ηλιακών συστημάτων

•Αντικατάσταση ηλιακών θερμοσιφώνωνΈχουμε την τεχνογνωσία και την θέληση να κατασκευάσουμε άριστα την εγκατάστασή σας με πνεύμα συνεργασίας, με απόλυτη συνέπεια και σε λογικές τιμές. Επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας  την φόρμα επικοινωνίας, μέσω e-mail στο info@gaspipe.gr και στο τηλέφωνο 2102470870 και εμείς, αφού επισκεφτούμε τον χώρο που σας ενδιαφέρει, θα σας παραδώσουμε άμεσα την οικονομική προσφορά μας για την εγκατάστασή σας, χωρίς καμία επιβάρυνση για εσάς.


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση: