Κατηγορίες

Επιδότηση για Φωτοβολταϊκά 2023

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, αναμένεται νέο πρόγραμμα επιδότησης εγκατάστασης για φωτοβολταϊκά σε στέγες κατοικιών κι επιχειρήσεων!

Το πρόγραμμα θα αφορά την εγκατάσταση μικρών φωτοβολταϊκών συστημάτων (10kW) σε 250.000 σημεία. Συγκεκριμένα, πρόκειται για 100.000 φωτοβολταϊκά σε στέγες κατοικιών, 75.000 σε στέγες επιχειρήσεων και 75.000 σε στέγες αγροτικών εκμεταλλεύσεων.

Επικοινωνήστε μαζί, μας για να ενημερωθείτε πρώτοι σχετικά με τους όρους του προγράμματος - όταν αυτοί ανακοινωθούν - και να προλάβετε να εξασφαλίσετε την συμμετοχή σας!

Στην GasPipe, αναλαμβάνουμε ολόκληρη την διαδικασία για λογαριασμό σας!

prosfora

Έχουμε την τεχνογνωσία και την θέληση να κατασκευάσουμε άριστα την εγκατάστασή που σας ενδιαφέρει, με πνεύμα συνεργασίας, με απόλυτη συνέπεια και σε λογικές τιμές
Επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας  την φόρμα επικοινωνίας , τηλεφωνώντας στo τηλέφωνo 210 2470870 ή μέσω e-mail στο info@gaspipe.gr και εμείς, αφού επισκεφτούμε τον χώρο που σας ενδιαφέρει, θα σας παραδώσουμε άμεσα την οικονομική προσφορά μας για την εγκατάστασή σας, χωρίς καμία επιβάρυνση για εσάς.

 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.