Κατηγορίες

Αντικακατάσταση καυστήρα πετρελαίου με καυστήρα αερίου

Αντικακατάσταση καυστήρα πετρελαίου με καυστήρα αερίου

Η εταιρεία Gas Pipe αναλαμβάνει την εγκατάσταση φυσικού αερίου σε πολυκατοικίες  με σκοπό την παράδοση του έργου σε πλήρη λειτουργία, με απόλυτη ασφάλεια. Αντικαθιστούμε τον υπάρχοντα καυστήρα πετρελαίου με κατάλληλο καυστήρα αερίου, τον οποίο επιλέγουμε μέσα από μια πολύ μεγάλη γκάμα καυστήρων ευρωπαϊκής προέλευσης όπως πχ. Riello, Baltur, Man, Weishaupt κλπ..

Σε περίπτωση που θέλετε να αντικαταστήσετε τον λέβητα της πολυκατοικίας το αναλαμβάνουμε και αυτό. Ακόμη αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες που πιθανόν θα χρειαστούν για να συνδεθεί η πολυκατοικία με το δίκτυο της Ε.Π.Α., όπως εξαερισμός του λεβητοστασίου φυσικός ή μηχανικός, τάπωμα των περσίδων της πόρτας του λεβητοστασίου ή αντικατάσταση της πόρτας, κόψιμο της δεξαμενής πετρελαίου και οτιδήποτε άλλο χρειασθεί.

Αναλαμβάνουμε ολόκληρη την διαδικασία για λογαριασμό σας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουμε τεράστια εμπειρία στις αντικαταστάσεις καυστήρων  με πάνω από 110 εγκαταστάσεις παραδομένες σε πλήρη λειτουργία και απολύτως ασφαλείς σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής. Οι αυστηροί κανονισμοί και η τήρηση των διαδικασιών που ορίζει η Ε.Π.Α. ανεβάζουν πολύ ψηλά τον πήχη της ασφάλειας των εγκαταστάσεων.

Έχουμε την τεχνογνωσία και την θέληση να κατασκευάσουμε άριστα την εγκατάστασή που σας ενδιαφέρει, με πνεύμα συνεργασίας, με απόλυτη συνέπεια και σε λογικές τιμές. 

Επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας  την φόρμα επικοινωνίας ή τηλεφωνώντας στα τηλέφωνα 210 2470870 και 6944 325742 οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και εμείς αφού επισκεφτούμε τον χώρο που σας ενδιαφέρει, θα σας παραδώσουμε άμεσα την οικονομική προσφορά μας για την εγκατάστασή σας, χωρίς καμία επιβάρυνση για εσάς.

Εμφάνιση:
Αντικακατάσταση καυστήρα πετρελαίου με καυστήρα αερίου