Κατηγορίες

Εγκατάσταση Αντλίας Θερμότητας

antlia thermotitas

Η αντλία θερμότητας αποτελεί έναν σύγχρονο τρόπο θέρμανσης και ψύξης με υψηλή ενεργειακή αποδοτικότητα, άρα χαμηλότερο κόστος χρήσης!

Στην Gaspipe, αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση αντλιών θερμότητας σε νέα ή υφιστάμενα κτίρια και διαμερίσματα, είτε αυτό αφορά τροποποίηση του υπάρχοντος δικτύου θέρμανσης για αυτονόμηση του διαμερίσματός σας από την κεντρική θέρμανση, είτε νέα εγκατάσταση μονοσωλήνιας θέρμανσης, ενδοδαπέδιας θέρμανσης, νέων θερμαντικών σωμάτων, fan coils (για θέρμανση και ψύξη) καθώς και οποιαδήποτε άλλης λύσης εξοικονόμησης ενέργειας.

Αναλαμβάνουμε ολόκληρη τη διαδικασία της εγκατάστασης και της ρύθμισης-εκκίνησης της αντλίας θερμότητας και παραδίδουμε το έργο σε πλήρη λειτουργία, με απόλυτη συνέπεια και σωστή και επικοινωνία κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, αλλά και μετά την ολοκλήρωσή της!

Ακόμα, αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση αντλιών θερμότητας και άλλων ενεργειακών παρεμβάσεων στα πλαίσια του προγράμματος Εξοικονομώ-Αυτονομώ, καθώς κι άλλων επιδοτούμενων προγραμμάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουμε τεράστια εμπειρία στις εγκαταστάσεις ιδιωτικών έργων με πάρα πολλές εγκαταστάσεις παραδομένες σε πλήρη λειτουργία και απολύτως ασφαλείς σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής.

prosfora

Έχουμε την τεχνογνωσία και την θέληση να κατασκευάσουμε άριστα την εγκατάστασή που σας ενδιαφέρει, με πνεύμα συνεργασίας, με απόλυτη συνέπεια και σε λογικές τιμές
Επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας  την φόρμα επικοινωνίας , τηλεφωνώντας στo τηλέφωνo 210 2470870 ή μέσω e-mail στο info@gaspipe.gr και εμείς, αφού επισκεφτούμε τον χώρο που σας ενδιαφέρει, θα σας παραδώσουμε άμεσα την οικονομική προσφορά μας για την εγκατάστασή σας, χωρίς καμία επιβάρυνση για εσάς.

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.