Κατηγορίες

Υδραυλικά

Η εταιρεία Gas Pipe αναλαμβάνει την μελέτη και κατασκευή οποιασδήποτε υδραυλικής εγκατάστασης, με ποιοτικά χαρακτηριστικά, εγγυημένη εργασία από έμπειρο προσωπικό και πιστοποιημένα υλικά, με σκοπό την ασφαλή και εύρυθμη λειτουργία ενός κτιρίου.Είναι συχνό το φαινόμενο να βρισκόμαστε μπροστά σε υδραυλικές εγκαταστάσεις με πολύ σοβαρά προβλήματα. Προβλήματα που οφείλονται είτε σε λάθος σχεδιασμό, είτε σε λάθη του εγκαταστάτη υδραυλικού. Θέλει επομένως μεγάλη προσοχή η επιλογή εγκαταστάτη ο οποίος πρέπει να είναι οπωσδήποτε αδειούχος για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μιας σοβαρής υδραυλικής εγκατάστασης, ώστε να αποφευχθούν τα προβλήματα στο μέλλον. Μην ξεχνάτε ότι κάθε κτίριο κουβαλά τις υδραυλικές εγκαταστάσεις μαζί του για μια ολόκληρη ζωή. Εάν κάτι δεν πάει καλά αυτό σημαίνει αφάνταστη ταλαιπωρία για τον ιδιοκτήτη του και χάσιμο αρκετών χρημάτων.Οι εγκαταστάσεις μας αφορούν τα παρακάτω:

• Νέες υδραυλικές εγκαταστάσεις πολυκατοικιών, μονοκατοικιών κλπ.
•    Κλασσική υδραυλική εγκατάσταση
•    Υδραυλική εγκατάσταση με πίνακες υδροληψίας
•    Τοποθέτηση ειδών υγιεινής
•    Υδραυλική εξωτερική εγκατάσταση σε κατοικημένα σπίτια
•    Ανακατασκευή μπάνιου/Αποξήλωση πλακιδίων
•    Βελτιώσεις υδραυλικών εγκαταστάσεων


Έχουμε την τεχνογνωσία και την θέληση να κατασκευάσουμε άριστα την εγκατάστασή που σας ενδιαφέρει, με πνεύμα συνεργασίας, με απόλυτη συνέπεια και σε λογικές τιμές. 
Επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας ή τηλεφωνώντας στα τηλέφωνα210 2470870 και 6944 325742
 οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και εμείς αφού επισκεφτούμε τον χώρο που σας ενδιαφέρει, θα σας παραδώσουμε άμεσα την οικονομική προσφορά μας για την εγκατάστασή σας, χωρίς καμία επιβάρυνση για εσάς.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Υδραυλικά