Κατηγορίες

Ανοξείδωτες καπνοδόχοι / Αντικατάσταση παλαιώνΗ καμινάδα αποτελεί σημαντικό κομμάτι μίας εγκατάστασης θέρμανσης και παίζει σημαντικό ρόλο στην απόδοση και κατανάλωση του λέβητα.

Ειδικότερα επειδή στις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου χρειαζόμαστε μικρότερες διαμέτρους καπνοδόχων μέχρι την ταράτσα και σε συνδυασμό με τις χαμηλές θερμοκρασίες των καυσαερίων, δημιουργούνται πολλές υγροποιήσεις στις παλαιές καπνοδόχους των πολυκατοικιών με αποτέλεσμα πολλές υγρασίες σχεδόν σε ολόκληρο το μήκος της καπνοδόχου και πολλά νερά στην βάση της.
Η λύση λοιπόν είναι είτε να αντικατασταθεί ολόκληρη η καπνοδόχος με νέα ανοξείδωτη διπλών τοιχωμάτων με μόνωση ενδιάμεσα στα τοιχώματα είτε να περαστεί μια νέα ανοξείδωτη καπνοδόχος μέσα από την παλαιά εφόσον αυτό είναι εφικτό.

Όποια λύση και εάν επιλέξετε η Gaspipe αναλαμβάνει ολόκληρη την διαδικασία για λογαριασμό σας με ανοξείδωτες καπνοδόχους πιστοποιημένες για φυσικό αέριο, με δακτυλίους σύσφιξης και φλάντζες για απόλυτη στεγανότητα.

 

Έχουμε την τεχνογνωσία και την θέληση να κατασκευάσουμε άριστα την εγκατάστασή σας με πνεύμα συνεργασίας, με απόλυτη συνέπεια και σε λογικές τιμές. Επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας  την φόρμα επικοινωνίας, μέσω e-mail στο info@gaspipe.gr και στο τηλέφωνο 2102470870 και εμείς, αφού επισκεφτούμε τον χώρο που σας ενδιαφέρει, θα σας παραδώσουμε άμεσα την οικονομική προσφορά μας για την εγκατάστασή σας, χωρίς καμία επιβάρυνση για εσάς.Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Ανοξείδωτες καπνοδόχοι / Αντικατάσταση παλαιών