Κατηγορίες

Ανακυκλώνω - Αλλάζω Θερμοσίφωνα

Tο πρόγραμμα αντικατάστασης ηλεκτρικών θερμοσιφώνων με ηλιακούς θερμοσίφωνες, Ανακυκλώνω - Αλλάζω Θερμοσίφωνα ξεκινησε!

Στην GasPipe, συμμετέχουμε στο πρόγραμμα ως προμηθευτές και εγκαταστάτες για όσο αυτό διαρκέσει. Έτσι, μπορείτε να εξαργυρώσετε και τις δύο επιταγές (προμήθειας και δαπάνης υπηρεσιών), γλιτώνοντας κόπο και εξοικονομώντας χρήματα!

prosfora

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr), ή της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Προγράμματος https://allazothermosifona.gov.gr. Οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται έως την Τρίτη 20 Ιουνίου 2023, και ώρα 15:00.

  • Δυνητικοί ωφελούμενοι του Προγράμματος είναι οικιακοί καταναλωτές που έχουν τοποθετημένο στην οικία τους (και όχι σε επαγγελματικό χώρο) ηλεκτρικό θερμοσίφωνα, τον οποίο επιθυμούν να αντικαταστήσουν.
  • Κάθε ωφελούμενος του οποίου η αίτηση εγκρίνεται, λαμβάνει δύο επιταγές (vouchers). Η μία αφορά την επιδότηση αγοράς του προϊόντος και η άλλη την επιδότηση των συμπληρωματικών υπηρεσιών.

Το ύψος της επιδότησης καθορίζεται από το εισόδημα του ωφελούμενου και την χωρητικότητα του boiler σύμφωνα με τους παρακάτω πίνακες:


   


   

Στην GasPipe, αναλαμβάνουμε όλο το κομμάτι προμήθειας και εγκατάστασης του νέου ηλιακού θερμοσίφωνα!

prosfora

Έχουμε την τεχνογνωσία και την θέληση να κατασκευάσουμε άριστα την εγκατάστασή που σας ενδιαφέρει, με πνεύμα συνεργασίας, με απόλυτη συνέπεια και σε λογικές τιμές
Επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας  την φόρμα επικοινωνίας , τηλεφωνώντας στo τηλέφωνo 210 2470870 ή μέσω e-mail στο info@gaspipe.gr και εμείς θα σας δώσουμε την προσφορά μας με δώρο την απεγκατάσταση του παλαιού θερμοσίφωνα και χωρίς επιπλέον κρυφές χρεώσεις.

 

 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.