Κατηγορίες

Εγκαταστάσεις φυσικού αερίου σε επαγγελματικούς χώρουςΗ εταιρεία Gas Pipe αναλαμβάνει την εγκατάσταση φυσικού αερίου σε επαγγελματικούς χώρους, όπως φούρνους, εστιατόρια, ψητοπωλεία κλπ., με σκοπό την παράδοση του έργου σε πλήρη λειτουργία, με απόλυτη ασφάλεια.

Πετάξτε πια τις επικίνδυνες μπουκάλες υγραερίου και φτιάξτε μια ασφαλή εγκατάσταση φυσικού αερίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουμε τεράστια εμπειρία στις επαγγελματικές εγκαταστάσεις με πάνω από 40 εγκαταστάσεις παραδομένες σε πλήρη λειτουργία και απολύτως ασφαλείς σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής. Οι αυστηροί κανονισμοί και η τήρηση των διαδικασιών που ορίζει η Ε.Π.Α. ανεβάζουν πολύ ψηλά τον πήχη της ασφάλειας των εγκαταστάσεων.

Έχουμε την τεχνογνωσία και την θέληση να κατασκευάσουμε άριστα την εγκατάστασή που σας ενδιαφέρει, με πνεύμα συνεργασίας, με απόλυτη συνέπεια και σε λογικές τιμές. Επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας  την φόρμα επικοινωνίας ή τηλεφωνώντας στα τηλέφωνα 210 2470870 και 6944 325742 οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και εμείς αφού επισκεφτούμε τον χώρο που σας ενδιαφέρει, θα σας παραδώσουμε άμεσα την οικονομική προσφορά μας για την εγκατάστασή σας, χωρίς καμία επιβάρυνση για εσάς.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Εγκαταστάσεις φυσικού αερίου σε επαγγελματικούς χώρους