Κατηγορίες

Μελέτη / πιστοποιητικά / έλεγχος στεγανότητος

Α

Το επόμενο βήμα μετά την αίτηση και την πληρωμή των τελών σύνδεσης και της εγγύησης για τον μετρητή αερίου στην ΕΠΑ και αφού έχετε συμφωνήσει οικονομικά με την εταιρεία Gaspipe , είναι να σας επισκεφθεί ο μηχανολόγος της εταιρείας, οποίος θα συζητήσει μαζί σας όλες τις λεπτομέρειες και τα ζητήματα που αφορούν την εσωτερική εγκατάσταση σας και θα λύσει όλες σας τις απορίες.

Αναλαμβάνουμε  τον έλεγχο στεγανότητος κάθε παροχής αερίου, αποκαθιστούμε τη διαρροή αερίου που τυχόν υπάρχει και εκδίδουμε το νέο πιστοποιητικό αντοχής και στεγανότητος που χρειάζεται η ΕΠΑ για να ενεργοποιήσει και πάλι τη παροχή αερίου.


Στη συνέχεια αφού συντάξει μια πλήρη μηχανολογική μελέτη θα την υποβάλει προς έγκριση στην Ε.Δ.Α. Μόλις η Ε.Δ.Α. εγκρίνει την μελέτη προχωρούμε στο στάδιο της κατασκευής της εγκατάστασης και αφού αυτή ολοκληρωθεί στην συνέχεια υποβάλουμε αίτημα αυτοψίας στην Ε.Π.Α. συνυποβάλλοντας όλα τα πιστοποιητικά των υλικών και του αδειούχου εγκαταστάτη φυσικού αερίου που χρειάζονται για να πραγματοποιηθεί η αυτοψία και να ανοιχτεί η παροχή της εγκατάστασης.

prosfora

Έχουμε την τεχνογνωσία και την θέληση να κατασκευάσουμε άριστα την εγκατάστασή που σας ενδιαφέρει, με πνεύμα συνεργασίας, με απόλυτη συνέπεια και σε λογικές τιμές. 
Επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας  την φόρμα επικοινωνίας , τηλεφωνώντας στo τηλέφωνo 210 2470870 ή μέσω e-mail στο info@gaspipe.gr και εμείς, αφού επισκεφτούμε τον χώρο που σας ενδιαφέρει, θα σας παραδώσουμε άμεσα την οικονομική προσφορά μας για την εγκατάστασή σας, χωρίς καμία επιβάρυνση για εσάς.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση: