Κατηγορίες

Κλιματισμός επαγγελματικών χώρων με φυσικό αέριο

Κλιματισμός επαγγελματικών χώρων με φυσικό αέριο

Η εταιρεία Gas pipe αναλαμβάνει εγκαταστάσεις κλιματισμού με φυσικό αέριο σε οικίες, καταστήματα και κτίρια γραφείων. Η εγκατάσταση κλιματισμού με φυσικό αέριο είναι μια πολύ συμφέρουσα λύση γιατί έχει μικρότερο λειτουργικό κόστος, αφού καταναλώνει φυσικό αέριο αντί για ρεύμα.

Συγκεκριμένα τοποθετείται μία εξωτερική μονάδα όπου η τεχνολογία της βασίζεται σε μία μηχανή εσωτερικής καύσης αερίου (φυσικό αέριο ή προπάνιο) , η οποία μέσω ιμάντων κινεί τους συμπιεστές  (τύπου scroll). Η εσωτερική εγκατάσταση είναι όπως ένα οποιοδήποτε σύστημα VRV, με εσωτερικές μονάδες απ’ ευθείας εκτόνωσης κλπ. Υπάρχει η δυνατότητα να παρεμβληθεί ένας εναλλάκτης θερμότητας freon – νερού, προκειμένου να τροφοδοτηθούν εσωτερικές μονάδες νερού (fan Coil Units, κεντρικές κλιματιστικές). Επιπλέον, το σύστημα μπορεί να παράγει ζεστό νερό χρήσης μέσω ενός εναλλάκτη από τα καυσαέρια που θα απορρίπτονταν, αυξάνοντας έτσι ακόμη περισσότερο την οικονομία στην κατανάλωσή του.

Η λύση αυτή είναι ιδιαίτερα συμφέρουσα όταν συζητάμε για νέες εγκαταστάσεις όπου τα συστήματα VRV/VRF που καταναλώνουν ρεύμα, δημιουργούν την ανάγκη  υποσταθμού της ΔΕΗ  και το αρχικό κόστος αγοράς ενός τέτοιου συστήματος  μπορούμε να θεωρήσουμε ότι αποσβένεται , αφού «γλυτώνουμε» το κόστος του υποσταθμού.

Έχουμε την τεχνογνωσία και την θέληση να κατασκευάσουμε άριστα την εγκατάστασή που σας ενδιαφέρει, με πνεύμα συνεργασίας, με απόλυτη συνέπεια και σε λογικές τιμές. 

Επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας ή τηλεφωνώντας στα τηλέφωνα210 2470870 και 6944 325742 οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και εμείς αφού επισκεφτούμε τον χώρο που σας ενδιαφέρει, θα σας παραδώσουμε άμεσα την οικονομική προσφορά μας για την εγκατάστασή σας, χωρίς καμία επιβάρυνση για εσάς.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση: